Meubels stofferen

Deze bank is opnieuw bekleed, een klassieker in meubels stofferen.

Twijfelt u of uw wensen op het gebied van meubelrestauratie haalbaar zijn? Of weet u al precies wat u wilt, maar kunt u het niet vinden in de meubelzaak? Overal gezocht naar die ene stof of die mooi bekleding, maar niets gevonden wat het helemaal was? Leg ons uw ideeën voor, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Meestal kunnen we u wel helpen.

Meubelstoffeerderij Laura is flexibel en creatief en heeft misschien een oplossing waar u zelf nog niet aan gedacht had. We hebben al heel wat meubels opnieuw gestoffeerd en kennen alle mogelijkheden. Meubels stofferen gaat verder dan een nieuw ‘jasje’ geven aan uw favoriete meubilair.

Meubels stofferen of meubels creëren?

Hier ziet u een voorbeeld van een speciale opdracht. Het is een luxe hoofdeind voor een bed, op speciaal verzoek opnieuw ontworpen en met de hand gemaakt. Een uniek werkstuk van foam, zilverkleurige stof, bijpassende knopen en een op maat vervaardigde, houten lijst. Elke knoop is met de hand van de juiste stof voorzien en vastgemaakt in een van de gaten, die met de hand zijn uitgetekend en geboord. Een mooi werkstuk waar een tevreden klant jaren plezier van zal hebben.

Een hoofdeind op bestelling gemaakt naar een foto uit een tijdschrift. Ook een voorbeeld van meubels stofferen.

Uw meubels laten stofferen?

Wilt u ook meubels laten stofferen of meubels op maat laten maken? Neem contact op met Laura voor een vrijblijvende offerte. Ze komt in overleg eventueel ook langs huis om een reparatie op te nemen.